Västerort, Stockholm, Sverige

Kontor med stora möjligheter upp till 4 800 kvm!

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 250 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Fastigheten uppfördes år 1990.

Om lokalen

Detta är en unik möjlighet för dig och ditt företag att sitta i en nästan helt egen byggnad om totalt 4 800 kvm. Byggnaden erbjuder stora ljusa kontorsytor med stor flexibilitet där ni kan välja om ni vill sitta i enskilda rum eller i öppet landskap. Byggnaden har flera entréer vilket ger möjlighet att skapa en tydlig extern- och intern del om så önskas. Det finns även möjlighet att driva en egen lunchrestaurang för de anställda vilket är en unik fördel för dig och ditt företag. Parkering finns att hyra i p-däck och det finns goda kommunikationer i området.

Kommunikation

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.

Omgivning

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Parkering

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Övrigt

Fastigheten är en kontorsbyggnad där bland annat skolor och stadsdelsförvaltning huserar. En byggnad full med liv och rörelse.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB