Södermalm - Hammarby Sjöstad, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Ludvigsbergsgatan 29, Södermalm

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 146 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Fastigheten uppfördes år 1963.

Om lokalen

Lokalen har en rumsindelad planlösning. Ytan fördelas över 5 arbetsrum varav två är väl tilltagna i storlek. Ett av rummen lämpar sig väl som mötesrum. Lokalen mitt kan utnyttjas som en loungeyta för social samvaro. Lokalen har ett nytt pentry, relativt nymålade väggar samt grå textilmatta på golven. Det finns två wc samt en öppen yta i anslutning till entrén som kan nyttjas som lounge och/eller för väntande besökare. Lokalen har ett undertak för behaglig akustik. Hyresvärden planerar att ta upp en balkongdörr och ordna en uteplats till lokalen. Detta kommer dock att kräva bygglov samt föreningens godkännande. Nuvarande hyresgäst beskriver lokalen på följande vis: Mitt på Södermalm men ändå avskilt, tyst och nära till vattnet har vi stormtrivts i flera år. För oss har det varit en perfekt lokal, inte minst på grund av läget – nära både tunnelbana, bussar och pendeltåg, och oförskämt nära bra restauranger, barer och allt som Södermalm har att erbjuda. Att lokalen ligger på entréplan är nödvändigt för oss eftersom vi jobbar med videoproduktion, men det ger dessutom en känsla av tillgänglighet för våra kunder, som lätt kan kika förbi och plinga på dörren. Det skapar en känsla av öppenhet och hemtrevnad. Och det är precis så vi skulle vilja beskriva vårt kontor. Med långa rader av fönster och vita väggar är lokalen ljus och känns luftig, samtidigt som planlösningen gör det tyst och skapar arbetsro. Här får vi enkelt plats med 14 kontorsplatser och ändå har vi utrymme för konferensrum, hänghörna och ett rum för utrustning och teknik. Säkerhet: Fönstren är försedda med fönsterlås. Ventilation: Ny ventilation har precis installerats i lokalen med mekanisk till- och frånluft. Bredband: Bredband via Bredbandsbolaget kommer att ingå i hyran från och med årsskiftet (fiber; 1000 Mbit upp- och nedströms). ComHem och Stokab finns anslutna till fastigheten.

Kommunikation

Mycket bra kommunikativt läge. Inom kort gångavstånd finns Mariatorgets T-bana (uppgång Torkel Knutssonsgatan närmast), den röda linjen. Flera busslinjer passerar nära; exempelvis 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 55:an (Hjorthagen-Tanto), 57:an (Sofia-Karolinska Sjukhuset), 66:an (Reimersholme-Sofa) och 74:an (Mariatorget-Sickla Köpkvarter). Inom några minuters promenad finns pendelbåten 85 vid Söder Mälarstrand som tar dig direkt till Kungsholmstorg eller Klara Mälarstrand.

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området dygnets samtliga timmar. Ett stenkast från lokalen ligger skinnaviksberget med en vidunderlig utsikt över Stockholm. Här låter sig internationella kunder och samarbetspartners imponeras.

Service

I närområdet finns all tänkbar service som du kan tänkas behöva. Inom kort gångavstånd finns caféer, lunchrestauranger med alla tänkbara smakinriktningar att välja bland. Flera mataffärer ligger också i närheten.

Parkering

En utomhusplats och eventuellt två finns att hyra för 480 kr exkl. moms/plats. Annars finns p-möjligheter på intilliggande gator och i parkeringsgarage.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst samt kräver en bankgaranti eller deposition som säkerhet för hyran.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB