Kista, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Lager/Logistik, Torshamnsgatan 30 F, Kista, 1222 m2

Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 1222 m2

Beskrivning

Välkommen till Torshamnsgatan i Kista. Här finns möjlighet att hyra en kombinerad lokal med både kontor och lager. Kontakta oss för mer information.

Planlösning

Stor kombinationslokal med 752 kvm kontor och 470 kvm lager eller lättare produktionsdel.

Service

Serviceutbudet är gott och mer än fullt tillräckligt. En stor variation av restauranger och caféer gör att man har mycket att välja bland. Förutom all shopping finns även annan service som frisör, tandläkare, vård etc. Kista har helt enkelt allt att erbjuda. Biograf, gokart och bowling underhåller många personer som tar sig hit. Gallerians generösa öppettider möjliggör shopping efter kontorstid.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Man tar sig lätt till både T-banan och Pendeltåget (Helenelund) samt att bussar går precis utanför fastigheten. Närheten till de båda lederna, E4:an samt E18, gör att Kista som området upplevs mycket positivt. Även tvärbanan kommer att gå i Kista och väntas vara klar under 2023.

Omgivning/natur

Fastigheten ligger bra till på Torshamnsgatan i Kista nära E4. Området har hög aktivitet i samband med att den ligger så nära Kistamässan och Scandic Victoria Tower. Det är mycket folk i rörelse och många internationella bolag finns i området.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB