Stockholm City, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Kungsgatan 29, City

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 141 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset färdigställdes år 1928 och renoverades år 1989. Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 där det är lättare att stanna till för leveranser och en smidig inflytt. Innergård med cykelställ finns.

Om lokalen

Lokalen har en rumsindelad planlösning med en öppen yta i lokalens mitt. Ytan fördelas på sju kontorsrum varav ett med fördel nyttjas som konferensrum. Entrén är välkomnande och i anslutning till denna finns en öppen yta med plats för reception eller väntande besökare. Denna yta kan också användas för interna stormöten eller som lounge. Övrig yta fördelas på ett mindre pentry, två wc, städförråd, förråd samt en yta för skrivare/kopiator. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Bredband: Fiber finns indraget i lokalen via Open Universe. Lokalens ytskikt utgörs av vitmålade väggar och parkettgolv. Lokalens två wc är helkaklade med grå linoleumgolv.

Kommunikation

Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss (Stora Essingen-Frihamnen) passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.

Omgivning

Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.

Service

Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger, caféer och barer. Det är nära till apotek, systembolag, gallerior, mataffärer samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB