Kista, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Jan Stenbecks torg 17 plan 6, Kista, Stockholm

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 652 m2
 • Kontor: 652 m2

Beskrivning

OM FASTIGHETEN
Välkommen till fastigheten KistaOne som erbjuder ett välplanerat kontor med ytor i ett plan.
Om ni söker ett flexibelt kontor har ni kommit rätt. Lokalen är lätt att anpassa till olika kontorsmiljöer för just ert företag. Fastigheten har en gemensam reception som erbjuder all typ av service och tar väl hand om era besök.

Byggår 1986. Renoverad 2014-2015. I samband med renoveringen installerades en geo-energianläggning som gör att både värme och kyla produceras lokalt. Vidare har fönstren bytts ut, fasaden har fått en ny färg, de tekniska installationerna för kyla, värme och ventilation har uppgraderats, ytskikten har moderniserats. Fastighetsägare; Kungsleden

OM LOKALEN
Lokalytan är för närvarande uppdelad på 21 rymliga kontorsrum rum varav 2 rum lätt kan kan disponeras av 4 personer och 7 rum av 2 personer. Här finns ytterligare 4 rum som disponeras som konferensrum. 1 Pentry med matplats som rymmer många.
Lokalen är utrustad med 4 fräscha wc varav en är handikappanpassad och det finns också 4 förråd samt 1 städförråd, 1 kopieringsutrymme och 1 serverrum. Lokalen är ljus då den är belägen högst upp i huset.Ytskikten är i fint skick. Huvudentrén är Jan Stenbäcks torg 17 men det är även möjligt att använda entrén vid Gullfossgatan 3 med bättre lastmöjligheter för en smidig inflyttning. Bredband: Fiber finns indraget i lokalen.

VÅNINGSPLAN
6

HISS
Hiss finns i fastigheten

KOMMUNIKATION
Fastigheten ligger 17 minuter från T-centralen med tunnelbanans Blå linje. Från fastigheten till tunnelbanan tar det 2 minuter att promenera. Flera busslinjer går genom området, även en buss som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen Helenelund. Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

SERVICE
Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig av shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter. Många välkända märken och butiker så som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska m.fl. finns etablerade här. Livsmedelsbutiker så som ICA och COOP samt Systembolaget. Här finns en Food court med infuenser från hela världen samt kaféer såsom Espresso House och Wayne’s Coffee. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart.

PARKERING
Goda parkeringsmöjligheter i p-garage KistaOne eller Kista Galleria.

ÖVRIGT
Kontraktet löper för närvarande t.o.m. maj 2021 och överlåtes av nuvarande hyresgäst, alternativ uthyres lokalen i andra hand under samma period till samma hyreskostnad och villkor som nuvarande hyresgäst.
Hyresvärden har fri prövningsrätt.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB