Kista, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Isafjordsgatan 30 A, Kista, 456 m2

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 456 m2

Beskrivning

Lättanpassade lediga lokaler i Electra Building i hjärtat av Kista.
Dessa lokaler, på plan 3 i Electra Building i Kista, består i dagsläget av en blandning av rumsindelade kontor, öppna planlösningar, mötesrum och pausytor, med mycket goda förutsättningar för anpassning efter tillträdande hyresgästs önskemål och behov.I och med att lokalen är belägen i en av fastighetens flyglar, vilket ger fördelen av ett samtidigt ljusinsläpp från flera håll. Väljer man dessutom att skräddarsy de flexibla lokalerna genom att använda glaspartier, anpassa planlösningar, ta bort innerväggar o.s.v. förstärks upplevelsen av luftighet och rymd. I fastigheten finns det även möjlighet att hyra förråd/mindre lager.Här finns med andra ord de rätta förutsättningarna för att skapa moderna och attraktiva kontorslokaler för de företag som vill profilera sig i hjärtat av dynamiska Kista. Fastighetsägaren är dessutom en engagerad hyresvärd som är mån om att lägga omsorg även på de små detaljerna, vilket gör skillnad och leder till det där lilla extra för att ni som hyresgäst ska ha lokaler att trivas i.

Våningsplan

3

Service

I fastigheten finns en populär lunchrestaurang samt ett World Class-gym med stort utbud av motionsmaskiner och tränarledda pass. Kista Galleria med sitt rika service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana m.m. ligger bara en kort promenad bort. Intill fastigheten finns dessutom affärshotellet Memory Hotel, med konferenslokaler för upp till 80 deltagare. Den populära och välbesökta Kistamässan ligger också bara ett par kvarter bort, intill nybyggda Victoria Tower som bl.a. inrymmer Scandics nya hotell med ytterligare möjligheter till möten och konferenser i unik och exklusiv miljö.

Kommunikation

Förutsättningarna för att ta sig till och från fastigheten är synnerligen goda. Via det strategiska läget mitt i Kista erbjuds en mängd möjliga resvägar och resesätt: Bil – Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 & E18. Till centrala Stockholm tar du dig på cirka 15 minuter. T-bana – Från Kista t-banestation tar det cirka 15 minuter till T-centralen, 12 minuter till Fridhemsplan och cirka 4 minuter till Solna centrum. Pendeltåg – Helenelunds station ligger nära fastigheten och nås efter cirka 7 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda. Buss – Kista Centrum nås med cirka 11 busslinjer från bland annat Stockholms city, Bromma, Sollentuna och Upplands Väsby. Flyg: Till Arlanda med bil tar det cirka 15 minuter och med pendeltåg cirka 24 minuter. Till Bromma tar det cirka 15 minuter med bil.

Total area

456 m²

Kontorsarea

456 m²

Adress

Isafjordsgatan 30 A

Område

Kista

Kommun

Stockholm

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB