Gärdet, Östermalm - Djurgården, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Grev Turegatan 10, Östermalm

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 76 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Välkomna till en lokal om totalt 76 kvm med 3 stora rum. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. I samråd med ny hyresgäst kan lokalen anpassas efter hyresgästens önskemål vad gäller målning av väggar, slipning av golv etc. Vid entrén möts du av en härlig rymd med en takhöjd om ca 3,5 m och plats för att hänga av sig. Kontoret har ett större kontor/mötesrum med plats för 4 skrivbord. Ett rum med plats för två skrivbord alternativ mötesrum för 6-8 personer. Utöver finns ett stort rum med pentry och som kombineras som matplats/lounge samt mötesrum. En wc med dusch samt två mindre förråd för förvaring utöver finns fina platsbyggda skåp i det större rummet för ytterligare förvaring. Fastigheten har en stor grönskande innergård med fontän och sittplatser sommartid. I fastigheten finns Comhem.

Om lokalen

Nu finns möjlighet att hyra lokal för er som söker kontor/studio i mycket attraktivt läge på Grev Turegatan 10. Närhet till Sturegallerian, Stureplan, kommunikationer samt Östermalmstorg.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer då fastigheten är belägen invid Östermalms torgs t-banestation där rödlinje trafikerar. Flertalet busslinjer finns runt hörnet vid Stureplan och Birger Jarlsgatan, buss 1, 2, 55, 75

Service

Mitt i händelsernas centrum med Stureplan och Östermalms torg precis utanför er dörr. Att hyra kontor på denna adress kommer innebära närhet till ett serviceutbud som är svårslaget, nya butiker, hotell, flera av Stockholms bästa restauranger samt Sturegallerian med hela sitt utbud. Här finns service utöver det vanliga, alla bekvämligheter precis utanför dörren. I fastigheten finns bl.a Joe and the Juice och precis invid ligger Grodan och restaurang Tures för luncher bl.a

Parkering

Parkering finns på intilliggande gator och parkeringsgarage, exempelvis Q-park på Birger Jarlsgatan 6 eller på Brahegatan 2.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB