Gärdet, Östermalm - Djurgården, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Erik Dahlbergsgatan 33, Gärdet

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 58 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset färdigställdes år 1939 och är byggt i klassisk funktionalistisk stil.

Om lokalen

Lokalarean fördelas på tre kontorsrum samt pentry med matplats och wc. Ett av rummen passar utmärkt som konferensrum. Lokalen har två separata entréer vilket gör det möjligt för ett bolag med två avdelningar att nyttja varsin ”egen” del av lokalen med en egen ingång. Det finns även två förrådsutrymmen och det skulle vara relativt enkelt att bygga ytterligare ett pentry i ett av dessa där avlopp och vatten redan är framdraget. Lämplig verksamhet för lokalen är kontorsverksamhet. Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör. Det är även möjligt att teckna bredbandsavtal med Tele2 (max 1200 Mbit/s nedströms och 100 Mbit/s uppströms). Säkerhet: Lokalens fönster är försedda med galler.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med gångavstånd tunnelbanestationerna Stadion, Karlaplan och Gärdet. Busslinjerna 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4.an (Radiohuset-Gullmarsplan) och 54:an (Reimersholme-Storängsbotten) passerar nära.

Service

Inom par minuters promenad till Jungfrugatan ligger Hemköp samt en spelbutik med paketutlämning. Kort gångavstånd till Fältöverstens galleria samt Östermalmstorg och Karlaplan med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer, Systembolaget etc.

Parkering

På intilliggande gator och parkeringshus, exempelvis Q-park vid Fältöversten.

Övrigt

Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller val av intressent att överlåta lokalen till.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB