Stockholm City, Stockholm, Stockholm, Sverige

Kontor, Drottninggatan 65, City

Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 69 m2

Beskrivning

Om fastigheten

Huset färdigställdes år 1883. Det finns hiss som går hela vägen upp till lokalen på plan 4. Det finns en innergård med trädgårdsmöbler som kan nyttjas av husets hyresgäster.

Om lokalen

Lokalen har en genomgående planlösning med fönster som vetter mot både innergård och ut över Drottninggatan. Lokalarean fördelas på två arbetsrum, ett konferensrum för ca 8 personer, ett pentry beläget mellan de två arbetsrummen med matplats för 2 personer samt ett förråd och wc. Pentryt är utrustat med ett integrerat kylskåp samt diskmaskin (45 cm). Ett lite ovanligt mervärde som denna lokal erbjuder är råvinden vilken nås via en trappa inne i lokalen vilken står hyresgästen fritt att nyttja. Perfekt för en hyresgäst som har behov av lite extra förvaring. Lokalens ytskikt utgörs av vitmålade väggar och fiskbensparkettgolv. I taket finns akustikplattor med infällda spotlights. Lokalens snedtak inger den där mysiga vindskänslan. Här kommer du och dina medarbetare definitivt att trivas. Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten och fiber finns indraget in till lokalen. Den nuvarande hyresgästen har bredbandsabonnemang med Bredbandsbolaget. Säkerhet: Lokalen har en automatisk rulljalusi som inbrottsskydd framför entrédörren.

Kommunikation

Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-centralen där samtliga tunnelbanelinjer avgår (blå, grön och röd linje). Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knytpunkt och här avgår även fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt Arlanda Express.

Omgivning

Har kan du låta dig inspireras av Drottninggatans myllrande folkliv som finns direkt utanför porten samtidigt som kontoret erbjuder en lugn arbetsmiljö. För att befinna dig mitt i händelserna centrum slås du av hur tyst det är när du kliver in innanför dörren till denna lokal. Här kommer ditt företag att kunna nå sina mål både vad gäller kreativitet och framgång. Det är kort gångavstånd till Hötorgets livliga torghandel och Stureplan till vänster vid Kungsgatans korsning samt T-centralen och Sergels torg en bit ner på Drottninggatan.

Service

Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Längs Drottninggatan finns ett gediget utbud av restauranger, barer och caféer. Här finns även närhet Apotek, Systembolag, gallerior och butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter. Kort och gott - här finns närhet till all service som behövs för att förenkla din vardag.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Drottninggaraget, Hötorgsgaraget, David Bagares Garage och Oxtorgsgaraget.

Övrigt

Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller val av företag de önskar överlåta lokalen till. Det nuvarande avtalet löper fram tills 2022-09-30.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB