Stockholm, Sverige

Inflyttningsklar lagerlokal i markplan i strategiskt belägna Skrubba industriområde- med snabb acces

Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 1016-1323 m2
 • Area: 1116 m2
 • Kontor: 100 m2
 • Förråd: 1016 m2

Beskrivning

Total lokalarea ca 1116- 1323 kvm varav ca100 kvm kontor. Lagerdelen är idag ca 1223 kvm enligt fastighetsägaren. Nuvarande hyresgäst behåller gärna ca 207 kvm lager så den uthyrningsbara lagerytan blir ca 1016.

Lokal med höga markportar, fina lastmöjligheter och takhöjd mellan 6,5-8.5 meter. Inhägnad fastighet med hög säkerhet, goda parkeringsmöjligheter och bra kommunikationer! Lokalen lämpar sig för industri- lager-E-handel- och logistikverksamheter, lättare produktion och livsmedelshantering godkännes!

Om lokalen:
Kontoret har till största del öppen planlösning med plats fysiskt för ca 8-10 arbetsplatser. Nuvarande hyresgäst har möblerat med ett stort bord intill det exklusiva pentryt vilket kan nyttjas både som matplats och för möten. Övrig yta i denna del utgörs av tre wc varav en med dusch och omklädningsrum utanför. Ytskikten i kontorsdelen utgörs av parkettgolv och vitmålade väggar.

Säkerhet: Kontorsdelens fönster är gallerförsedda för maximal säkerhet. Larmet i hela lokalen kommer att kvarlämnas av nuvarande hyresgäst.

Höglagret har en takhöjd mellan ca 6,5 som lägst och ca 8.5 meter som högst uppe vid nock. Det finns två stora markportar på framsidan med en höjd om ca 4 meter samt bredd om ca 3.60 m. Utanför port finns plats för att ställa upp en container. Det finns även en port på baksidan i lagerytan om ca 207 kvm vilken nuvarande hyresgäst helst behåller, men det är inget krav.

Lagret upplevs som ljust då det finns rikligt med högt placerade fönster. Golvet är i betong och truckladdning finns.

Idag finns ställage i lokalen vilka kan köpas till förmånligt pris av nuvarande hyresgäst. Packbord och rullband kan också diskuteras.

Det finns en bra markyta utanför och runt lokalen så att in-och utlastning kan ske smidigt samt att stora trailers lätt kan köra in och ut från fastigheten.

Området är lugnt och fastigheten är inhägnad med stängsel och grind som låses kvällstid av siste person som lämnar området.

Bredband: Fiber finns indraget till lokalen och den nuvarande hyresgästen har haft Banhof som bredbandsleverantör.

ÖVRIGT: Tillträde omgående efter överenskommelse med nuvarande hyresgäst som har fri prövningsrätt avseende till vilken lokalintressent som de önskar överlåta lokalen till. Det finns möjlighet att skriva ett nytt längre hyresavtal direkt med hyresvärden alternativ överta den nuvarande hyresgästens avtal vilket då skulle innebära en möjlighet att hyra lokalen en kortare period ifall tillträde sker senast tills 1 februari 2022. .

OMGIVNING/NATUR:
Fastigheten är belägen i Skrubba industriområde. Redan i mitten av 1970-talet påbörjade Stockholms stad arbetena med en ny stadsplan för ett arbetsområde i stadsdelen Skrubba. Området som avsattes blev 28 hektar stort och gränsade i öster mot Tyresö kommun och i väster till Gudöbroleden. Det skulle innehålla bebyggelse för kontors- och industriändamål samt tillhörande service- och rekreationsanläggningar. I planbeskrivningen talades även om ”kreativ miljö”. För att understryka ambitionen döptes kvarteren till ”Vattenkraften”, ”Solkraften” och ”Vindkraften” och det interna gatunätet fick heta ”Vindkraftsvägen”, ”Solkraftsvägen” och ”Vattenkraftsvägen”.

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE:
Gott om parkering för personal och kunder i området. Den nuvarande hyresgästen har nyttjat 6-8 parkeringsplatser längs fasaden och har haft fyra egna platser enligt hyresavtalet.

NÄRSERVICE:
Inom promenadavstånd finns flera restauranger och lunchserveringar, exempelvis Energikällan ca 500 m bort som serverar bra luncher. Tyresö Gym finns på fastigheten

På ca 4 minuter med bil tar du dig till Trollbäckens Centrum och på ca 5 minuter till Tyresö Centrum.

I Tyresö Centrum finns all tänkbar service i det inglasade köpcentrumet med ca 74 butiker, serveringar och andra kommersiella enheter som apotek och bibliotek.

I Alleplan som ligger Trollbäckens Centrum är en central del i Tyresö kommun med ett gediget serviceutbud av butiker, apotek, restauranger och mycket mer.

Vid Gullmarsplan som du snabbt tar dig till med buss 807 finns bland annat Hemköp, systembolag, apotek, pizzerior, krogar, blomsterbutiker, frisörer, Pressbyrån och Seven Eleven.

KOMMUNIKATIONER
Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge på Stockholms södra sida. Det är endast ca 300 meter till busshållplats där linje 807 passerar (Gullmarsplan - motorvägen - Norra Sköndal - Trollbäckens C - Brandbergens C – Svartbäcken) som tar dig till Gullmarsplan på ca 15 minuter. Gullmarsplan är en av Stockholms kollektivtrafiks bästa knutpunkt med tvärbanan, stor bussterminal samt tunnelbanans gröna linjer; 17 (Åkeshov - Skarpnäck) 18 (Alvik - Farsta Strand) och 19 (Hässelby Strand - Farsta strand). Med bil tar nås fastigheten enkelt via Tyresövägen. Väg 73 från Stockholm vidare ut på väg 229 mot Tyresö till Skrubba Industriområde.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB