Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Rysstorpsvägen, Nygård, 95000 m2

Industri/verkstad - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 95000 m2

Beskrivning

GREENHUB BRO utgörs av 1,4 miljoner kvm mark intill Enköpingsvägen i Upplands-Bro. Området har en egen järnvägsanslutning till stambanan och kopplar samman transportslag, företag, varor och människor med Sverige, Norden och resten av världen. Här får nu företag från olika branscher en unik möjlighet att både verksamhetsanpassa sina nya lokaler från grunden, och tillgodose sina kunders krav på snabba, effektiva och hållbara logistiklösningar på samma gång. Läs gärna mer på www.greenhub-bro.se.

Service

Att göra GREENHUB BRO till ett modernt och grönt logistikcenter betyder både att göra det bekvämt och attraktivt för de tusentals människor som ska arbeta här, och att integrera det med samhället runt omkring. Arbetet med att utveckla serviceutbudet i området med sådant som underlättar vardagen är i full gång. Här förbereds för allt från gym och motionsspår, till servicebutiker och matställen. GreenHub Bro kommer, för att effektivisera transporter och minska mängden utsläpp ytterligare, även att erbjuda tjänster för omlastning och vidare distribution av varor. Och naturligtvis kommer här även att finnas fullt utrustad lastbilsservice och kringservice för förare.

Kommunikation

De allmänna kommunikationerna till GreenHub Bro är redan mycket goda. Buss 555 går direkt in på området och förbinder två närliggande pendeltågsstationer, och via nya motorvägsavfarten Kockbacka når man Stockholm City härifrån på ca 25 minuter. Fördelarna med läget kommer att bli ännu fler när Stockholms norra och södra länsdelar binds samman av Förbifart Stockholm.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB