Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Fin lokal med många användningsområden. Idag gym!

Industri/verkstad - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 450 m2

Beskrivning

Om lokalen

Lokal med många användningsområden mitt i Länna handelsområde! Träningsverksamheter, dans, kontor/utställning, lättare produktion, ni väljer! Idag nyttjas lokalen för gym och träning. Fin lokal med högt i tak och industrikänsla! Ytorna utgörs främst av en stor öppen yta en trappa upp samt 4 kontor/behandling/mötesrum. I det stora öppna ytan finns ett pentry/loungeyta. Idag finn två omklädningsrum i lokalen. Två rum som nyttjas för behandling/naprapater men såväl kan nyttjas som kontor Ett pentry med gott om plats för sittdel alt kombinerat mötesrum Lokalen är anpassningsbar och har gott om våtutrymmen. Internet finns till fastigheten från Telia.

Kommunikation

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men även mycket handel.

Service

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB