Hägersten, Stockholm, Stockholm, Sverige

Fin lokal med högt i tak och egen ingång från gatan!

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 357 m2

Beskrivning

Om lokalen

På bästa läge i populära Midsommarkransen/Telefonplan finns nu en lokal i markplan tillgänglig. Lokalen har många användningsområden med butiksläge vilket ger en stor kommersiell potential. Möjlighet att kombinera kontor/showroom/butik/studio exempelvis i levande kvarter. Väldisponerad lokal med såväl stor öppen yta, kontorsrum, mötesrum samt telefonrum i olika storlekar. I anslutning till entré finns en reception med backofficeyta vid behov. Ytorna disponeras främst av en stor öppen yta med plats för ca 15 arbetsplatser eller för utställning. I anslutning till den öppna ytan finns ett modernt kök med plats för lounge/sällskapsytor. Ett större rum som har används som konferensrum med plats för 10-12 personer samt ett för 6-8 personer. Totalt idag finns 7 rum i olika storlekar. Larm finns till lokalen Fiber egen lina 1000/1000, 700kr/månaden Mycket bra ventilation. Takhöjd: 3,5 m

Kommunikation

5 minuter bort ligger Telfonplans tunnelbanestation och ca 7 minuter bort ligger Midsommarkransens. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20.

Omgivning

Företag i närheten: Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Spocks Family, Vinkällan, Joel Junsjö, A3 Mobile, Cask Sweden, Svenska Fotbollsakademin m.m.

Service

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet.

Parkering

Gott om parkeringsplatser längs med gatorna intill fastigheten

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB