Hässelby - Vällingby, Stockholm, Stockholm, Sverige

Fin lokal med högt i tak, attraktivt område, lättillgänglig, nära tunnelbanan och E4.

Kontor - Lediga lokaler

  • Area: 285 m2

Beskrivning

Om lokalen

Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, Hyper Island och ett stort utbud av restauranger, caféer och servicefunktioner. Häftigt kontor i attraktivt läge och fastighet i Telefonplan/Midsommarkransen. Lokalen har flera användningsområden men lämpar sig främst för kontor. Vill du sitta i ett kluster med kreativa människor såsom bl.a set designers, scenografer, arkitekter eller filmproduktion är denna fastighet något för ert bolag. Utöver har vi även ett kluster av vin, öl och sakéimportörer. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Öppen yta i anslutning till entré och pentry med plats för lounge. Ytan fördelas idag på en rumsindelad planlösning med 7 rum i olika storlekar, i dagsläget ca 18 kontorsplaster. Självklart kan väggarna rivas för en mer öppen planlösning. I entresolplan finns två ytor som idag har används som ett mötesrum för 12 personer samt ett större rum med 4 skrivbordsplatser. Övrig yta består av två wc samt städ/förråd. Fiber finns till fastigheten 1000/1000 mbit Mycket god ventilation och kyla Larm.

Kommunikation

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Stockholm Creative District! FÖRETAG I NÄRHETEN: Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Warner Bros, Moestue, Akebono, Vinkällan, Provinum, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, BEAB Elkonsulter, Gravity Arkitekter, Svenska Fotbollsakademin m.m.

Service

Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten finns två bra restauranger som serverar luncher. Intill fastigheten står två nya bostadsfastigheter delvis klara under 2020. The Brick och Metronomen. på sikt 1600 lägenheter, caféer, restauranger och nya butiker.

Parkering

På gården invid fastigheten finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 900kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats. Gott om parkering längs med gatorna till taxa 4.

Övrigt

https://vaxer.stockholm/projekt/bostader-och-handel-vid-the-brick-i-telefonplan/.

    Intresseanmälan

    Din intresseanmälan har skickats

    Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

    Dela med dig

    En sida av Corporate Classifieds AB