Malmö, Skåne, Sverige

Butik, Kontor, Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen, 41 m2

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler

 • Area: 41 m2

Beskrivning

Välkommen att hyra en trevlig liten yteffektiv lokal i en fastighet med modern framtoning. Lokalen ligger i entréplan med egen ingång. Ytan är fördelad på två stycken kontors-/ eller behandlingsrum samt ett trevligt litet väntrum tillsammans med ett pentry. Stora härliga fönster med mycket ljusinsläpp och en behaglig färgsättning på fondväggarna. Planlösningen går att anpassa för att passa ert företags behov optimalt. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Planlösning

I dagsläget är lokalen uppdelad i två stycken rum, väntrum/lounge och pentry.

Service

I området erbjuds många lunchrestauranger av olika karaktärer. Här finns även matbutik, systembolag, frisörer och gym i absolut närhet. I fastigheten finns Graffiti café, frisörsalong och en skönhetsbehandlingssalong.

Kommunikation

Från centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Det finns stadsbussar precis utanför fastigheten om man vill åka kommunalt.

Omgivning/natur

Västra hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan centralstationen och havet. Området har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB