Jönköping, Jönköping, Sverige

Butik, Kontor, Lager/Logistik, Herkulesvägen 52, Ljungarum, 5000 m2

Butik - Lediga lokaler, Kontor - Lediga lokaler, Lager/förråd - Lediga lokaler

 • Area: 5000 m2

Beskrivning

Precis intill E4:an i södra delen av Jönköping kan vi erbjuda ett utmärkt tillfälle för etablering i helt nybyggda lokaler. Den toppmoderna lokalen lämpar sig för exempelvis butik-, kontor- och lager/logistikverksamhet. Lokalerna och den nya byggnaden utformas givetvis i samråd med tillträdande hyresgäst för att optimeras för den tänkta verksamheten. Lokalytor upp till ca 5000 kvm i bottenplanet samt ett entresolplan om ca 500 kvm passande för kontorsyta. Byggnaden har tillhörande portar och lastkaj. Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler. Fastigheten ligger i ett större industriområde i Ljungarum med bara några få kilometer bort från Jönköpings centrum. Goda kommunikationer båda via bil, buss samt cykel.

Service

I närområdet finns logistikfastigheter, verkstäder, B2B, mindre industrier, kontorsfastigheter, lunchrestauranger. Ca 2 kvm norr om fastigheten finns Solås center med ett flertal stora butiker som XXL, Stadium Outlet, MediaMarkt, Mio, K-rauta, m.fl. 2 km söder om fastigheten finns Råslätts centrum med bl.a. Willys mataffär, bageri samt ett antal mindre butiker för närservice.

Kommunikation

Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till E4 som riksvägarna 40 och 47 m.fl. Från E4 så svänger du av till kraftgatan och där efter tar ni första höger på Herkulesvägen. Buss: I nära anslutning till fastigheten finns hållplats för busslinjerna 3 (Råslätt Centrum - Tokarps vändplan), 27 (Månsarp vändplan - Jönköping flygplats - Mariebo vändplan) samt 141 (Sävsjö station - Jönköpings centralstation). Direkt utanför fastighetsgränsen finns en gång- och cykelväg som löper längs med Herkulesvägen ända till Jönköpings centrum.

Omgivning/natur

Ljungarums industriområde ligger i de södra delarna av Jönköping, i nära anslutning till såväl E4 som riksvägarna 40 och 47 m.fl. Industriområdet ligger nära skogklädda höjder samt ljungarums bostadsområde. Fastigheten ligger ca 3 km söder om Jönköpings centrum i Ljungarums industriområde, som ligger längs E4:s östra sida, mellan bostadsområdena Råslätt (i väster) och Ljungarum (i öster). Den samlade industribebyggelsen i områdena Ljungarum Gamla flygfältet strax norr därom sträcker sig som ett ca 5 km långt bälte ända in till stadens centrum.

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB