För dig som vill köpa lokal / fastighet

Fyll i formuläret nedan så återkommer våra anslutna företagsmäklare och lokalförmedlare med förslag på lokaler och fastigheter som bäst matchar dina behov och önskemål.
Läs mer om denna tjänsten

Tjänsten är helt kostnadsfri!

För dig som vill köpa lokal eller fastighet

Köpa lokal eller fastighet

Antagligen läser du detta för att du vill veta vad du ska tänka på när du ska köpa en lokal eller fastighet och då har du kommit helt rätt. Vi på lokaler.nu är nämligen experter på allt vad lokaler heter och har ett brett och extremt kunnigt nätverk för att hjälpa dig få tag på den en lokal som passar just dina behov och önskemål. Fyll bara i formuläret så återkommer vi så snabbt vi bara kan med förslag på lokaler och fastigheter som du kan köpa.

Vad ska du då tänka på när du ska köpa en lokal eller annan kommersiell fastighet? Först och främst bör du ha helt klart för dig vad det är för typ av lokal du vill köpa och vad den ska användas till. Hur stor lokal behöver du? Kommer du expandera ytterligare inom en inte så avlägsen framtid är det troligen smart att köpa en större lokal som du har möjlighet att växa i och med. Har lokalens placering rent geografiskt en stor betydelse? Köpa lokal centralt, strax utanför staden eller köpa lokal på landsbygden? Vi hjälper dig!

Vad har du för budget?

Vad är en riktigt bra lokal värd för dig? Har du önskemål om parkering och motorvärmare i anslutning till din nya lokal du ska köpa? Hur viktigt är det att det finns t.ex. bussanslutning i närheten? Närhet till flygplatser, shopping och bra restauranger kan också vara avgörande när du ska köpa lokal. Fundera noga på vilka huvudsakliga krav du har och skriv därefter ner vilka önskemål du har bortsett från kraven. När du är redo för att köpa lokal är det bara att fylla i formuläret så är du snart stolt ägare till en lokal eller annan kommersiell fastighet.

Läs även om:

En sida av Corporate Classifieds AB