För dig som söker lediga kontorshotell

Fyll i formuläret nedan så återkommer våra anslutna fastighetsägare, förmedlare och förvaltare med förslag på kontorshotell som bäst matchar dina behov och önskemål.
Läs mer om denna tjänsten

Tjänsten är helt kostnadsfri!

Kontorshotell uthyres

När du söker lediga kontorshotell

Låt oss ge dig tips och fakta som hjälper dig att få kontorsplats på ett nytt kontorshotell (företagshotell).

Typ av kontorshotell

Det finns många olika preferenser när det kommer till att välja miljö, stil och inredning för ditt kommande kontorshotell.

Stilarna är lika många som möjligheterna. Många väljer kontorshotell pga. att det hjälper till att bygga ut ditt professionella och sociala nätverk väldigt mycket. Människor med vitt skild bakgrund och inriktning samlas och därför är omgivningen väldigt viktig. Vilken typ av kollegor vill du ha i det kontorshotell som du valt? Ofta kan man se olika trender, t. ex huvudsakligen företag inom media, olika typer av finansiella företag etc. På kontorshotellet knyter du kontakter och byter tjänster med människor i samma situation som Dig själv.

Så, hur vill du ha ditt nya kontorshotell?

Hur beräknar jag nödvändig kontorsplats?

Hur många fasta arbetsplatser ska finnas i kontorslokalen? Går det även att skapa flexibla arbetsplatser för att effektivisera kontorsytan? Våra rådgivare kan ge dig tips om hur mycket kontorsplats som behövs, bara du vet ungefär hur många ni blir som ska flytta in i de nya lokalerna. Ofta ingår fikarum, matsal och ibland även lagerutrymmen. Men har ni speciella önskemål kan oftast tillgodes.

Att bestämma tidsplan för ditt kontorshotell

Det finns många faktorer att beakta när du ska hyra kontorshotell, till exempel framtidsvisioner och eventuella risker med din affärsidé. Har du en etablerad verksamhet så är risken lägre. Priserna kan dock skilja sig mycket mellan långa och korta tidsplaner. En av fördelarna med kontorshotell är att det normalt är mer flexibelt än vanliga kontorslokaler. Du behöver inte teckna upp dig på lika långa kontrakt för att få bra priser. Generellt kan sägas att vi föreslår en kortare tidsplan för nyare företag, då risken är högre initialt. Etablerade verksamheter rekommenderas att satsa på lite längre tidsplaner till kontorshotellet redan från början.

Optimalt läge för kontorshotellet?

Att välja läge för ditt kontorshotell är inte lätt. Det finns flera faktorer du bör tänka på när du väljer läge. Kan det finnas nytta med att ha grannar inom någon specifik bransch? Kräver kunderna att du finns inom ett visst område? Är läget en central del i ditt företags image?

Mer information och råd om var du bör placera kontorshotellet kan du få av våra experter. Fyll i formuläret längst upp på denna sida för att gå vidare mot ditt nya drömkontor.

Vad är viktigt för dig som söker kontorshotell (företagshotell)?

Vissa saker kan vara avgörande för att din kontorsmiljö ska uppmana till glada och effektiva medarbetar. Ditt kontors personalomsättning beror till stor del på hur trivsamt kontor du har och skapar. Skillnaden mellan att lyckas med sin verksamhet eller ej kan ligga i att välja rätt kontorslokal. Vi vill att du tänker till på dina tidigare erfarenheter och försöker komma ihåg andras misstag. Vad är avgörande för att lyckas inom din bransch?

Priser för kontorshotell

Kontorshotell i Stockholm

  • Stockholm city (Östermalm): 7000-15 000 kr/månad
  • Stockholm Bromma: 3800-5500 kr/månad
  • Stockholm Täby: 4000-6000 kr/månad

Kontorshotell i Göteborg

  • Göteborg city: 5000-8000 kr/månad
  • Avenyn: 5200-7000 kr/månad

Kontorshotell i Malmö

  • Malmö city: 3800-5200 kr/månad
  • Bellevue: 4000-5800 kr/månad
  • Västra hamnen: 5000-6500 kr/månad

Kontorshotell i Uppsala

  • 4000-5500 kr/månad

En sida av Corporate Classifieds AB