För dig som vill hyra industrilokal

Fyll i formuläret nedan så återkommer våra anslutna fastighetsägare, förmedlare och förvaltare med förslag på industrilokaler som bäst matchar dina behov och önskemål.
Läs mer om denna tjänsten

Tjänsten är helt kostnadsfri!

Industrilokal uthyres

När du vill hyra industrilokal

Låt oss ge dig några tips som hjälper dig att hitta en industrilokal för din verksamhet.

Typ av industrilokal

Det finns troligen lika många användningsområde för en industrilokal som det finns industrilokaler. Själva begreppet industrilokal blir till vad man gör det. Vad är det än är för typ av industri du bedriver? Du kanske tillverkar, reparerar eller driver en annan typ av produktion eller service. Oavsett om du är ute efter en maskinhall, verkstad eller produktionslokal så hjälper vi dig hyra en industrilokal. Är stora dörrar ett krav för att din verksamhet ska fungera optimalt? Avlopp med oljeavskiljare, inhägnad industrilokal, hög säkerhet, förvara brandfarliga produkter.

Hur beräknar jag nödvändig yta?

Hur många ska få plats i lokalen? Antal anställda i industrifastigheten? Ska din industrilokal ibland användas till något annat. Behöver du utrymme för maskiner, verktyg eller andra typer av saker som tar stor plats i så fall kan även det vara avgörande för antal kvadratmeter din industrilokal ska inrymma. Vad har du för budget? Behöver du lagerutrymme eller förrådsförvaring till industrilokalen? Önskar du ett stort inhägnat område med bra ytor för lastning och eventuellt avfall?

Att bestämma tidsplan för din industrilokal

Det finns givetvis väldigt många faktorer att beakta när du ska hyra en industrilokal, så som framtidsvisioner och eventuella risker med affärsidén. Har du en etablerad verksamhet så är risken såklart lägre. Priserna kan dock skilja sig mycket mellan långa och korta tidsplaner. För nyare verksamheter rekommenderas normalt en kortare tidsplan på grund av den högre risken. Har du en etablerad verksamhet med en bevisad affärsmodell kan det löna sig att teckna upp för ett längre kontrakt.

Optimalt läge för din industrilokal?

Vad som är optimalt läge för en kan vara ett dåligt läge för en annan. Att läget är en affärskritisk punkt är vi nog alla eniga om. Behovet av att ha nära till transportleder är vanligt, men är det någon speciell typ av transport så som båt, tåg eller annan typ av transportmöjligheter nödvändigt?

En bra placering i ett industriområde kan många gånger vara att föredra men en industrilokal i utkanten av staden kan även det vara en fördel.

Vad är viktigt för dig?

Vissa saker kan vara avgörande för att din verksamhet ska fungera och växa. Det kan vara skillnaden mellan att lyckas med sin verksamhet eller ej. Vi vill att du tänker till på dina tidigare erfarenheter och försöker komma ihåg andras misstag. Vad är avgörande för att lyckas inom din bransch?

En sida av Corporate Classifieds AB