För dig som vill hyra butikslokal

Fyll i formuläret nedan så återkommer våra anslutna fastighetsägare, förmedlare och förvaltare med förslag på butikslokaler som bäst matchar dina behov och önskemål.
Läs mer om denna tjänsten

Tjänsten är helt kostnadsfri!

Butikslokaler & affärslokaler uthyres

När du vill hyra butikslokal

Låt oss ge dig några tips som hjälper dig att hitta en butikslokal för din affärsverksamhet.

Typ av butikslokal

Alla har sina preferenser när det kommer till inredning, stil och typ av butikslokal.

Medan vissa önskar högt i tak, en gustaviansk lokaltyp av klassiska mått föredrar andra en mer praktfullt dekorerad barockstil. Eller varför inte en väldigt enkel och spartansk arbetsmiljö? Vilken är din typ av butikslokal?

Beräknar nödvändig yta?

Hur många ska få plats i lokalen? Antal anställda i butikslokalen? Ska din affärslokal ibland användas till något annat. Vad har du för budget? Behöver du lagerutrymme till butiken? Vad är din omsättningshastighet på varorna.

Bestämma tidsplan för din affärslokal

Det finns många faktorer att beakta när du ska hyra butikslokal, så som framtidsvisioner och eventuella risker med affärsidén. Har du en etablerad verksamhet så är risken lägre. Priserna kan dock skilja sig mycket mellan långa och korta tidsplaner. För nyare verksamheter rekommenderas normalt en kortare tidsplan på grund av den eventuellt höga risken. Har du en etablerad verksamhet med en bevisad affärsmodell kan det löna sig att teckna upp för ett längre kontrakt.

Optimalt läge för din butikslokal?

Säljer du moderiktiga kläder eller trendiga skor vill du förmodligen synas tillsammans med andra exklusiva butiker i centrum eller i ett köpcentrum där din målgrupp vistas. Om du i din affärslokal istället säljer livsmedel så är parkeringsmöjligheter en viktig faktor. Även närliggande bostäder kan spela en betydande roll för om din affärslokal blir lönsam eller ej.

Beroende på ditt sortiment finns det säkert områden där du kanske hellre vill positionera dig för att upprätthålla din image. Består ditt produktutbud av exempelvis sportprodukter kan det vara en god idé att placera dig i närheten av sportcenter och arenor för att stärka ditt varumärke. Mer information och råd om var du bör placera butikslokalen kan du få av våra experter. Fyll i formuläret längst upp på denna sida för att gå vidare mot din drömlokal.

Vad är viktigt för dig?

Vissa saker kan vara avgörande för att din verksamhet ska fungera och växa. Det kan vara skillnaden mellan att lyckas med sin verksamhet eller ej. Vi vill att du tänker till på dina tidigare erfarenheter och försöker komma ihåg andras misstag. Vad är avgörande för att lyckas inom din bransch?

En sida av Corporate Classifieds AB