Trött på att leta lokal?

Vi hjälper dig att hitta en ny lokal. Välj den lokaltyp du önskar och fyll sedan i vårt enkla formulär så återkommer våra anslutna lokalförmedlare, fastighetsförmedlare, fastighetsägare och förvaltare direkt till dig med matchande lokaler.
Läs mer om denna tjänsten

Tjänsten är helt kostnadsfri!

Ska du hyra lokal?

Då har du kommit rätt. Vi har allt från butikslokaler till industrilokaler. Så när du ska hyra lokal, kom till oss på Lokaler.nu.

Är du bara noggrann med att fylla i dina specifika behov eller krav, så återkommer vi till Dig med förslag på lokaler att hyra. Vi har samlat alla ledande företag som erbjuder lokaluthyrning med snabb service och optimal matchning som ledord i vår sökprocess.

Kontorshotell

Med kontorshotell slipper Du binda upp dig för långa kontraktsperioder och kan på ett flexibelt och trivsamt sätt snabbt hyra en lokal i önskat område utan väntetid. Du träffar många nya intressanta människor som potentiellt kan blir dina nya affärskontakter. Läs mer om att hyra kontorshotell.

Hyra kontor?

Läget är ofta viktigt vid val av kontor. Våra fastighetsmäklare ger Dig råd om vilka områden som passar för just Din verksamhet och hur du kan hitta en kontorslokal som möter just dina behov.

Hyra industrilokal?

Att skaffa en industrilokal med rätt läge är viktigt för att kunna sköta leveranser och knyta till sig rätt folk. Läs mer om industrilokaler.

Butikslokaler

Har du precis startat upp en ny verksamhet och vill inte ta för stora risker initialt? Eller vill du? Det finns många tillfällen då det lönar sig att hyra butikslokal istället för att köpa en fastighet. Läs mer om vad du ska tänka på vid val av butikslokaler.

Vi har samlat alla ledande företag som erbjuder lokaluthyrning. Kanske vill Du hyra lokal på en specifik ort? Läs mer nedan i så fall.

Vill du hyra en lokal i en speciell stad?

Ofta vet du kanske ungefär var du vill skaffa lokal. Åtminstone på vilken ort. Läs mer om att hyra lokal i Stockholm, med allt om vad Du ska tänka på när vid lokalhyrning i Stockholm. Ifall du istället vill hyra lokal i Göteborg eller på Gotland så har vi en massa information om hur du hittar bästa läget, hyran och vad du ska tänka på generellt.

Ifall du vill läsa fler artiklar relaterat till lokaler att hyra, se nedan

Innan du ska hyra en lokal: Saker att tänka på innan du ska hyra.
Checklista innan du flyttar: Har du läst av elmätaren, sagt upp telefonabonnemanget och bokat flyttfirma?

En sida av Corporate Classifieds AB