Kungsholmen - Essingen, Stockholm, Stockholm, Sverige

Konferens-/festlokal, Meeting Room, Kungsholmen, Stockholm

Festvåning - Festlokaler

 • Erbjuder:
 • Scen
 • Dansgolv
 • Catering
 • DJ/Liveband
 • Ljud och ljusanläggning
 • Dörrvakt
 • Bardisk
 • Medtagen dryck/mat
 • Öppet sent
 • Handikappanpassat

Beskrivning

Vi är en event- och konferensbyrå, centralt belägna på Kungsholmen i en gammal ammunitionsfabrik. Lokalen beskrivs bäst som en urban nordisk, industriell och avskalad miljö – som ett skal där du kan skapa precis det du önskar. Vi jobbar som kreativ byrå och som helhetsleverantör för din eventupplevelse. Med hjälp av de absolut bästa leverantörerna på respektive område hjälper vi dig med allt ifrån koncept och idé till nytänkande menyer, tekniska lösningar och dekor.

Hos oss har ni möjligheten att få hjälp med att ta in allt i från mat, dekor, teknik, personal och allt därtill. Det är också möjligt att ta in egna leverantörer för exempelvis mat och dryck, vi har inget krav på att man måste boka till tjänster utöver lokal och grundtjänster.

Hör av er så bollar vi tillsammans fram det bästa alternativet för er och ert event!

Genom våra tre större lokaler finns ett naturligt flöde. Entrén leder in till vår första lokal, The Lounge, med plats för mingel i alla former. På 112 kvm med plats för 190 minglande personer funkar The Lounge till det mesta, stående lunch, mässa eller fest.

Mellan The Lounge och vår största lokal The Square ligger The Seminar. En riktigt bra möteslokal på 90 kvm som rymmer 100 personer i mingel och 100 personer i biosittning. Använd den råa ytan till en minimässa eller möblera den för ett mindre sällskap. Med loungemöbler, skolsittning, runda bord eller U-sittning är möjligheterna många.

Vår största lokal The Square når man från både The Lounge och The Seminar. En rymlig och flexibel lokal för mycket och många. 282 kvm med kapacitet för 300 personer i biosittning eller 250 personer vid runda bord gör The Square användbar för många olika typer av event som konferens, middag, modevisning eller mässa.
Vårt koncept bygger på att hålla en hög servicenivå och ett löfte om att vi alltid vill skapa möten som förändrar. Lokalen är lättarbetad med stora öppna ytor. Hela lokalen är vitmålad vilket är perfekt för dig som vill sätta egen prägel på lokalen. Möblera om, branda up eller töm lokalen helt, här är möjligheterna stora! Med små medel i form av ljus och möblering förvandlas de från mässhall till festsal. Att vår yta är uppdelad i tre större lokaler uppskattas av många, det bidrar till att man under längre dagar så som under konferenser har möjligheten att byta miljö under dagen och möjligheten att umgås på större samt mindre yta.
Här sköter vi ruljangsen, så att ni kan koncentrera er på ämnet för dagen. Vi hjälper er med en inramning som bjuder på det där lilla extra. Vi erbjuder färdiga paketlösningar eller syr ihop ett event, en konferens eller något annat tänkbart stort som litet möte.

Kommentar

EMILIE CAMMERSAND
Business Manager
Direkt: +46 73 636 80 59
emilie.cammersand@
meetingroom.se


THERESE THOMASDOTTER
Business Manager
Direkt:+46 735 12 38 73
therese.thomasdotter@
meetingroom.se

  Intresseanmälan

  Din intresseanmälan har skickats

  Säljaren har blivit meddelad om ditt intresse och återkommer till dig inom kort.

  Dela med dig

  En sida av Corporate Classifieds AB