Annonseringsalternativ

Välkommen till Lokaler.nu:s sida som beskriver de olika annonseringsalternativ du har på Lokaler.nu och dess systersiter. Om denna sida inte ger de svar på det du söker, maila oss så löser vi det.

Hjälp med att annonsera på Lokaler.nu?

Är du exempelvis osäker på vilken typ av annonspaket du ska använda dig av eller vet du inte riktigt vad du ska skriva i din annons? Kontakta oss så hjälper vi dig.

E-post: info@lokaler.nu

Är du redo att lägga in en annons redan nu, klicka här.

Är du fastighetsägare, förmedlare eller förvaltare?

Lokaler.nu erbjuder fastighetsägare, förmedlare och förvaltare en komplett tjänst med objektannonsering, leadsgenerering och bannerannonsering. Vår målsättning är att förse företag, som letar efter nya lokaler, den bästa och mest effektiva lösningen på marknaden.

Vi erbjuder ett abonnemang som innehåller två tjänster:

Objektannonsering – Vi erbjuder ett kraftfullt paket och listar samtliga lediga lokaler & fastigheter till salu på både Lokaler.nu och Bolagsplatsen.se.

Leadsgenerering – Våra anslutna kunder erbjuds att ta emot lokalförfrågningar snabbt och enkelt. Lokalförfrågningarna skickas vidare till rätt kontaktperson på ert företag och innehåller bl.a. information om t. Ex område, lokaltyp, yta, budget och tidsplan.

För mer information kontakta:

Peter Rosenberg
E-post: peter@corporateclassifieds.se

Bannerannonsering på Lokaler.nu?

Vill du även nå ut med ditt budskap gentemot besökarna på Lokaler.nu? Vi har många intressanta annonseringsalternativ att erbjuda och vi är heller inte främmande för att hitta på nya lösningar som passar dina behov.

För mer information kontakta:

Peter Rosenberg
E-post: peter@corporateclassifieds.se

Kommunavtal

Lokaler.nu erbjuder en integrerad och anpassad lösning för att visa lediga lokaler, fastigheter till salu och företag till salu på kommunens hemsida. Genom att använda våra tjänster från både Bolagsplatsen.se och Lokaler.nu kan vi bygga en komplett lösning för Er kommun.

För mer information kontakta:

Peter Rosenberg
E-post: peter@corporateclassifieds.se

En sida av Corporate Classifieds AB